Wednesday, July 27, 2011

missing like sawan ..!

assalamualaikum bloggers..:))
dh lame ohh x update blog...already at shah alam..almost 2 days at here,sejak cuti midterm ari tuh..nnti aku update event2 yg blaku mase cuti midterm arituh..
ni nk cite pasal mood mlm nie....(merindui seseorang )

xmo cite .....!





p/s : please...... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sunday, July 10, 2011

M.O.D.U.L sem5 (bestt broo~~)

assalamualaikum bloggers...
dh berhari2 jugk x mengomel kat blog ni kan..rase mls pon ade..tp disebabkan hati wa bnyk gmbra,,wa nk post en3 sket tentang perkmbangan wa utk modul 5 ari ni..!!

modul sem ni adelah yg terakhir ...MUNGKIN!! rasenye xperlu dh kot modul utk sem 6..hehe...letih dh rasenye..!!okey,,modul sem 5 tentang kenegaraan..rasenye tajuk modul kali ni tepat la dgn ape yg sedang berlaku kat malaysia pada masa kini..."PERHIMPUNAN BERSIH" ..!! aku sndiri pon xtau kenapa bnde tu boleh berlaku,,dan ape tujuan berlakunya perhimpunan ni..eh,,aku bukn nk cite pasal politik la,,nk cite pasal pekembangan modul kitorg..!!hehee..

mase ari sbtu,,kitorg kene dgr ceramah dari kol 8.30 pagi,,smpai 4.30 ptg..tp ade rest la...3 sesi tu..!!peh,,mmg rabak la mate nie..so,,ape yg aku buat pada hari tersebut ialah mase sesi pertama,,DGR DGN TEKUN,,sesi ke2,,MEMBACE NOVEL DGN TEKUN,, sesi ke3,,LAYAN MENGANTUK DGN TEKUN...!!ha..yg mane paling best korg rase..??
pade mulenye kitorg nk SKIP je modul tu,,tp pikir2,,xpyh la..wat pe nk skip2 kan,,menyusahkan diri..jadinye kami berjaya utk lengkapkan modul tersebut...!!
jam dh menunjukkan 4.30 ptg,,HA,,!ape lagi,,balik la......kikikkikiki..
sesi mlm pulak kitorg g MALAM GALA SIMPLY SITI...eh,,tp tu en3 yg akan dtg,...jgn lpaskan ye..hehee....

ari ahad(ari ni)..kitorg ade sesi LDK kat kolej cempaka...okey,,grup yg same ngan aku juz adli,,n pian..tapi,,kate senior kan..!pndai2 la masuk grup mane2 pon..jadinye,,kami be4 telah merncang utk melakukan sedikit kejahatan tapi halal dgn memasukkan tiqah,,wahir,,n rod ke grup aku..!!!hahahaa..pndai kan..??tadddaaaaa....mmg lah lagi best even dlm tu di bhagikan lagi kumpulan,,n kami be4 bepecah..!!hahahaa...tp xpe....still ade membe yg aku knl...1 grup 4 org,,aku grup ngan chuck,,die budak fsg,,aku dh kenal die dari modul 2,,tp xpenah beckp ngan die,,sem lpas baru nk beckp2 ngan die,,tu pon dlm fb..die agak pendiam klw betol2 jumpe,,mungkin xbrape knl kan,,tp ade jugak la beckp ngan
die wlwpun sepatah 2 kata..!hehe...ahli kumpulan aku yg ke2,,fakhrul! die dak music..muke die ade sket mcm muke membe aku faizul..nk kate sebijik tu,,korg tgk la sndiri..!!haha..fakhrul ni klaka,,kuat ketawe,,molek la klw join aku pon...1st time beckp n 1 grup ngan die,,mmg gile...die blur tp xblur..!!haha..phm..??sorg lagi grup aku,,oda...die pon dak music,,n aku knl die mase modul sem 1 lagi...but mcm biase la,,ckp xckp..hhehehe..but,,geng2 die mmg gile n happening..!!guys,,td best 1 grup ngan korg,,but sorry klw ade kekurangan dlm diri aku,,sebab aku xbape minat ttg politik ni dan xmasuk dlm kepala lngsung..!!btw,,aku xrase serik 1 grup ngan korg wlwpun kite kalah,,tp semangat dan sifat kerjasama kite tu ade...(wah,,nk ayat tacing2 plak kan..)hahaha...aku xkan lupe la kenangan kite utk ketahui definisi RUKUNEGARA,,13BTG PAKU,,TRADEMARK,,TEROWONG MANIK kite yg SESAT tu....hahaha..lawak la...!!
ape2 pon,,aku doakan korg smue berjaya n utk oda ngan fakhrul,,ni last year korg kan,,do the best k..!!
chuck,,u pon same,,capaikan impian utk bukak bisness sndiri,,n klw xde boss,,i bleh turut serta..!!hehe..juz joke...
p/s : kepade rakan2 LDK2,,wlwpun kite xdpt nk kenal dgn lebih rapat,,wktu yg diberi besame korg selama 4 jam setengah ni akan aku ingt smpai bile2....
: xlupe juge pade faci kitorg,,encik hakim....ur d best faci i've ever meet ....:))
keep in touch...!!

<3 <3 <3 <3

Tuesday, July 5, 2011

am i LOST my friends..??

assalamualaikum...agaknye dh lame xupdate blog..
gatal jari jemari ni nk update blog..!!!

xde ape sngt pon en3 nie...just nk gapil gapil kan tgn..:))

nape title lagu tuh..??.eerrmmm..ni nk habaq...suatu ketika dahulu yg penah menjadi sahabat aku tp kini mcm tiade lagi...:((
seorang insan yg slalu POKE,,LIKE dan msg aku kini tiade lagi...tiade lagi dan tiade lagi..mungkin salah dan silap itu terletak pade bahu ini,,cume aku yg xprasan...
kini,,aku tidak tahu dimana die berada dan ape yg berlaku kepada die...aku cume akan doakan yg terbaik utk die...smoge tiade ape2 yg xbaik berlaku kepade die....
ermm...prasaan dlm hati ini sedih,,tp aku akan buat seperti tiade ape2 dgn ade nye kwn2 di bilik nie..aku syg korg...:))


p/s: kawan2 ku,,( skolah/mersing) : mirna,,sha,,qimi,,nabil,,daus,,kerol,,malik,,ah yong,,ko yok,,jia xin,,
                         (uitm) :   wahir,,rod,,tiqah,,azhar,,famy,,ari,,epy,,milo,,irfan,,emir,,pian,,faizul,,
                                       aiman,,zaim,,epi,,enol, n dak2 grup a smue...
                         (roomate) cokda (dh 3 sem sebilik ngan die), midah...
(aku syg sngt kat korg ,,aku xnk kehilangan korg,,aku nk selamanye berkwn ngan korg...)
SAHABAT SELAMANYA .........